Rikosoikeus

Etusivu > Palvelut > Rikosoikeus

Hoidamme rikosoikeudellisia toimeksiantoja monipuolisesti.  Tarjoamme palveluitamme rikosoikeuden koko kentällä aina pienistä rikosasioista erityisosaamista ja laaja-alaista selvitystyötä edellyttäviin rikosoikeudenkäynteihin asti. Toimistollamme on vankka kokemus ja osaaminen sekä erittäin hyvät yhteistyötahot muun muassa talousrikosasioiden menestyksekkääseen hoitamiseen.

Rikoksen uhri

Rikoksen uhriksi voi päätyä kuka tahansa. Avustamme rikoksen uhria esitutkinnassa ja oikeudenkäynneissä. 

Toimistomme lakimiehillä on vahva kokemus toimimisesta muun muassa seksuaalirikosten ja väkivaltarikosten uhrien avustajana.  Lisäksi toimistomme lakimiehet toimivat lapsiin kohdistuvissa rikosasioissatuomioistuimien määrääminä alaikäisten lasten edunvalvojina.

Rikoksesta epäilty

Rikoksesta epäiltyä ja vastaajaa avustaessamme tinkimätön päämäärämme on varmistaa asiakkaamme oikeusturvan toteutumisesta. Pystymme huolehtimaan asiakkaan oikeusturvan toteutumisesta sitä paremmin, mitä varhaisemmassa vaiheessa saamme toimeksiannon. Rikosasioissa avustamme epäiltyä esitutkinnassa ja oikeudenkäyntien eri vaiheissa. Toimistomme lakimiehet avustavat epäiltyjä ja syytettyjä kaikissa rikosasioissa.