Rikosoikeus

Avustamme rikosasioissa sekä vastaajia että asianomistajia.

Hoidamme rikosoikeudellisia toimeksiantoja monipuolisesti.  Tarjoamme palveluitamme rikosoikeuden koko kentällä aina pienistä rikosasioista erityisosaamista ja laaja-alaista selvitystyötä edellyttäviin rikosoikeudenkäynteihin asti. Toimistollamme on vankka kokemus ja osaaminen sekä erittäin hyvät yhteistyötahot muun muassa talousrikosasioiden menestyksekkääseen hoitamiseen.

Avustamme asiakkaitamme esitutkinnassa, pakkokeinoasioissa ja oikeudenkäynneissä.  Pystymme huolehtimaan asiakkaidemme oikeusturvan toteutumisesta sitä paremmin, mitä varhaisemmassa vaiheessa saamme toimeksiannon.

Asianajajiemme kokemus ja vahva ammattitaito turvaavat asiakkaidemme asemaa aina, kun heidän oikeuksiaan on loukattu. Asianomistajia avustaessamme pyrkimyksemme on saada asiakkaillemme mahdollisimman täysimääräinen hyvitys kärsimästään rikoksesta. Rikoksesta epäiltyä ja vastaajaa avustaessamme tinkimätön päämäärämme on varmistaa, ettei asiakkaitamme tuomittaisi mistään sellaisesta, mitä he eivät ole tehneet.